‘Voor wie afscheid neemt van een vertrouwde plek, en een nieuwe start wil maken’

Verhuizen

thuis

Wat betekent het hebben van een eigen plek, en is dat hetzelfde als thuiskomen of je thuis voelen? Die allerlaatste stap over de drempel zou wel eens ongemerkt voorbij kunnen gaan… of sta je er liever nog even bij stil?

oud

Met een ritueel kun je goed afscheid nemen van de woning of ruimte die je achterlaat. Misschien wil je je huis bedanken voor de fijne jaren, of de gebeurtenissen die je er hebt meegemaakt een plekje geven. Het kan zijn dat je er je familie of vrienden bij wilt betrekken om herinneringen te delen. Of wil je het ‘schoon’ achterlaten voor de volgende bewoners.

nieuw

Ben je verhuisd, of gaat dat bijna gebeuren, dan help ik je bij het maken van een nieuw begin op de nieuwe plek. Je kunt je nieuwe huis inwijden op een manier die bij jou past. De kamers ontdoen van oude verhalen en vibes, en voorbereiden op jouw komst. De ruimte in bezit nemen, zodat het ook echt jouw huis wordt.

resultaat

Met een verhuisritueel rond je iets af, markeer je de overgang en creëer je een thuisgevoel in je nieuwe woning. Een verhuisritueel kan je ook toepassen bij de herbestemming van een pand, of bij sloop, renovatie of nieuwbouw.